MEEEEEN!

2011-01-25 @ 00:55:49

Varför kan jag inte bädda in klipp från youtube? Antingen är det jäkla youtube eller så är det jäkla blogg.se

Utmaningar

2011-01-21 @ 01:07:33

Tänkte vara med i en utmaning som går i bloggosfären. Jag såg den på en gammal kompis blogg men jag länkar inte eftersom jag inte tror hon skulle vilja det. Det är en ganska privat blogg. Men här kommer det iaf :-)

Ta upp närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står där?
... till fånga, precis efter det att Will hade kommit... (Bärnstenskikaren - Philip Pullman)

Vad var det senaste du såg på TV?
Det senaste programmet jag såg i sin helhet är Grand Designs.

Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Katterna som springer runt och jagar varandra

När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Innan ikväll när jag körde hem från bion om det nu räknas. Annars var det när jag och Jane tog en promenad i Malmö.

Vad har du på dig?
Min pyamas, kl är snart 1 så det är sängdags när som.

Vilken var den senaste filmen du såg?
Narnia, Kung Caspian och skeppet Gryningen. Det var den jag såg på bio.

Skulle du överväga att flytta utomlands?
Nej det skulle jag nog inte. Jag har mitt liv, mina vänner och min familj här hemma i Sverige närmare bestämt i Skåne.

Inga spännande svar direkt men jag är nog ingen speciellt spännande person. Alla kan ju inte vara det, någon måste ju uppväga all spänning :-)

Tomtens mejl till Elsa, 9 år

2011-01-18 @ 23:57:43

Jag brukar få en önskelista på mailen så här års, från min vän Elsa. Men nu är hon 9 och har slutat tro på julen. Så i år lät jag tomten skriva mail till henne istället.

To: Elsa
From: Tomten

Kära otacksamma skitunge. Så du ”tror inte på tomten längre”? Då har tomten fan nyheter för dig, ditt illojala lilla troll: Jag tror inte på dig heller. Jag har ändå alltid tyckt att du var helt dum i huvudet.

Kommer du ihåg när du var fem och skrev till mig att ”de ända ja önska mej är freed på jorden, å en pånny!”. Ditt dyslektiska lilla pucko. När ska du sluta vara en sån förbannad hippie och växa upp lite? Det var precis som julen när din morsa hade gått med i facket och du undrade om mina ”alver” hade ”kållecktiv–avtal”. För det första motsätter jag mig fan att du kallar dem ”alver”. Det heter faktiskt ”indier”. Och varför attackerar du småföretagarna? Va? Vet du varför sången heter ”Staffan v-a-r en stalledräng”? För att han v-a-r det. Men sen gick han med i facket och sen fick han inte jobba övertid, och sen gick allt åt helvete. Förra julen såg jag honom stå och pissa på en polisbil och vråla att han ”vattnade sina fålar fem”. Har alkoholproblem nu, stackarn. Men det skiter förstås du i. Din lilla kommunist.

För du ”tror” ju inte på tomten nu. Är jag Gud eller? Tror du att det är nån jävla option att ”tro” på mig eller inte? Fine! Då tror inte jag på bananer! Och jag tror inte på din förbannade ”växthuseffekt” heller, som ska lura i folk att man inte ska flyga för då smälter nån förbannad sälunge. Har du försökt köra släde på E6:an på vintern eller? Skåningar kan för fan inte köra bil! Det kommer nån jävla mellanchef i Saab 9–5 med allrounddäck och sen är det bara renfärs över hela jävla Landskrona-påfarten. Men det tycker du förstås är okej! För renar är ju inte lika gulliga som sälungar, eller hur?

Nej, du ska få för det här, din lilla Judas. Så i år får du fan den där ponnyn. Så att alla dina små kommunistkompisar kallar dig ”klassförrädaren” hela jävla 2011. Fuck you liksom. 
/T 

PS: Tomten har ollat allt härinne.           
    

Ricky Gervais som värd för Golden Globe galan 2011

2011-01-18 @ 23:41:21


Han är hur rolig som helst. Jag gillar hans intelligenta typ av humor. Han kunde varit värd för oscarsgalan med tycker jag. I år är det Anne Hathaway och James Franco som är värdar. Undrar hur det blir, de är ju inga komiker direkt. Fast förra året var Steve Martin och Alec Baldwin, som båda är komiker, värdar och deras scener tillsammans var direkt smärtsamma att se. Var och en för sig funkade de men tillsammans var de fruktansvärt dåliga. Nåja ska bli spännande att se iaf.

Ser verkligen fram årets oscarsgala. Nomineringarna släpps 24/1 tror jag och sen är galan den 27/2. Det blir tight att hinna se filmerna. Jag brukar försöka se så många av de nominerade filmerna som möjligt. Det blir så mycket roligare att se galan då.

Jag har i hela mitt vuxna liv sett galan men förr var det bara sammandraget som visades i repris som jag såg. Men exet fick mig ännu mer intresserad av galan. Vi brukade se den live på natten tillsammans. Vi brukade ladda upp med mängder av godsaker att mumsa på under natten sen skrev vi ut den fullständiga listan med nominerade och tippade på vem som skulle vinna i respektive kategori. Det var hur roligt som helst och det var en natt jag såg fram emot flera månader i förväg. I fjol var första året jag såg den själv, inte alls lika kul :-(

I år lär jag få se den ensam igen. Tyvärr vet jag ingen förutom honom som är lika insnöad som jag och vår relation är inte den bästa just nu (strävar inte heller efter att förbättra den). Men tråkigt att se den ensam är det ändock. Men se den ska jag :-) Får ladda upp med läsk, godis, nybakade chokladmuffins och morotsstavar med dippa till.