Lättrörd much?!

2011-06-30 @ 04:41:20
Det hela började i morse när jag satt och åt frukost innan det var dags att gå och lägga sig efter en natts "hårt arbete". Jag tittade på ett avsnitt av SYTYCD (so you think you can dance för er som inte vet) som jag spelat in kvällen innan. Just nu är det i början av serien och de håller fortfarande på med auditions runt om i USA. Det som rörde mig till tårar var inte så himla känslosamt egentligen. Det var en tjej från Japan som precis hade dansat break dance/hip hop och gjort det riktigt bra. Nigel (ordföranden i juryn) berömde henne först för hennes dans och fortsatte sen att beklaga katastrofen i Japan och frågade om hennes familj och vänner mådde bra. Det gjorde de som tur var. Men detta att han frågade och hennes svar var nog för att få mig berörd. Dags att gå och lägga sig var min tanke...

Men nu i natt har jag varit lika jäkla lättrörd. Vi har det lugnt på jobb och jag och min kollega har suttit och roat oss med att titta på youtubeklipp från bla Britain´s got talent och America´s got talent. Flera av klippen hade jag sett tidigare men det var ganska länge sen sist. Varenda klipp vi tittade på fick mig att gråta. Nu pratar jag inte om hulkande gråt (tack och lov) utan lite mer tystlåten gråt där tårarna bara rinner. Jag var ju knappast ledsen, bara rörd. Jag var ju helt hormonell! Bara grät och grät och kunde inte sluta...

Det första hade jag inte sett alls innan men var grymt imponerad. Den här tjejen var bara 10 år gammal när det här spelades in. Sen skadar det inte att jag älskar sången hon sjunger, Pie Jesu. Oj vad tårarna rann.


Nästa klipp är en gammal klassiker. Paul Potts sjunger Nessun Dorma. Jag tycker att det är så häftigt att en mobiltelefonförsäljare kan komma från ingenstans till ett forum som bortser från hans yttre och uppskattar hans talang för vad den är. Jag älskar verkligen Amandas ansiktsuttryck vid 1:45 min.


Sen har vi givetvis Susan Boyle när hon sjungen från Les Miserable. Det är så härligt att hon kunde visa alla cyniska männsikor som såg ner på henne för hennes utseende och sätt. Simons hänförda uttryck vid 3:24 är ljuvligt. Jag älskar ordet hänförd, bara smaka på det. Jag skulle vilja göra någon hänförd. Hur härligt hade inte det varit att kunna?

Tyvärr gick inga av klippen på det här uppträdandet att bädda in så jag fick lägga in länken. Som ni orkar så titta på den. Den rekommenderas verkligen.

http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk&feature=related

Det här är Connie Talbot som är sex år gammal. Hela hon är ljuvlig! Hon sjunger ju helt rent dessutom den lilla älvan. Även här öppnades kranen.


Till sist har vi Kaitlyn Maher som nyss fyllt 4. Hon sjunger fint och är supercharmig och übersöt. Hon kan dessutom inte uttala R ordentligt och bara det får mig att smälta. Hon får frågan: Are you from New York? Ehm, I´m from America. Heaven!

Crazy Cat Lady

2011-06-21 @ 23:21:28
Att jag skulle vara crazy cat lady, glöm det! Jag har hittat henne.

Om det här är äkta så måste tjejen ha en del känslomässiga problem. Jag älskar också katter men hon är ju lite lätt labil.  

Jag har sen ett par veckor varit medlem på Spray Date. Dock har jag inte lagt ut någon bild eller skrivit något. Jag vet nämligen inte vad jag ska skriva. Det enda jag kommer på är att jag är en snart 33 årig tjej som bor med sina två katter och är en soffpotatis. Fast efter att ha sett det här klippet inser jag att oavsett vad jag skriver så är det inte lika illa som den här tjejen.