Kommentarer

2011-07-03 @ 01:04:51
Som en bisak vill jag bara påpeka att det är mycket roligare att blogga om man får kommentarer eller feedback på inläggen. Visst ser man i statistiken hur många som läser, men det är ändå roligare när folk lämnar ett avtryck. Tycker att jag gör det hyfsat ofta när jag läser andras bloggar. Sen kan jag väl ocksåbli bättre :-)

PS. Det där med veckans wulffmorgenthaler blev det inte mycket av. Men här slänger jag in en ändå.

Bröllop upphöjt till 2

2011-07-02 @ 01:34:44
Jag tänkte att jag skulle berätta lite om de båda bröllopen jag varit på under min semester.

Det började med att min styvsyster Emma gifte sig med sin Mathias. De var så himla fina båda två. Det är så uppenbart att de hittat rätt i varandra. Det var en trevlig men väldigt lång dag. Jag och min andra syster Maria träffades upp hos frisören där vi blev tillpiffade. Jag hade sen innan köpt löshår som frisören färgat och lockat till mig. Först tyckte jag att mitt hår blev lite väl högt på hjässan (jag har fobi för för högt hår) men efter att hon kammat ner det litet blev jag mer nöjd. Gud vad härligt det var med allt det håret. Det blev både längre och tjockare. Nice!

Färdigpiffade och granna :-) Klänningen matchade jag med ett par silvriga pumps med rem.


Därefter bar det av till kyrkan där en fin vigsel hölls. Bestman som även råkar vara brudgummens bror sjöng och spelade. Innan dess hade han hunnit tappa ringen när han skulle lämna över den till brudparet. Pinsamt kan kanske en del kan tycka men det var bara roligt. All spänning släppte efter det.



Middagen hölls sen på Skabersjö slott. Förutom de låga bjälkarna och höga trösklarna så var det ett superbra ställe. Maten (speciellt varmrätten) var superb och personalen likaså. Tyvärr svimmade tärnan mitt i förrätten. Men efter att man lossat på korsetten och hon fått lägga sig borta vid entrén i friska luften så hämtade hon sig och var sen fit for fight igen.



Därefter blev det drinkar uppe i den fria baren. För min del blev det en massa "Love Passion". Emma hade suttit och hittat på namn till de olika drinkarna :-) Min favorit innehöll bacardi razz, tranbärsjuice och sprite. Mycket gott!


Sex dagar senare, på midsommarafton, var det dags för nästa bröllop. Det var min kompis Sandra som gifte sig med sin Thomas. Även detta var ett trevligt bröllop. De vigdes i Särslövs kyrka av en jättebra präst. Det var en ung kvinna som kan ha varit i 30-års åldern. Supertrevlig och personlig. Under vigseln satt jag och tänkte att jag skulle vilja bli vigd av henne om det någon gång blir min tur. Även den här gången blev det skönsång. Sandras mammas pojkvän L och hennes mosters pojkvän J sjöng och spelade. Först blev det Sång till friheten av Björn Afzelius och sen Jocke Berg låt Utan dina andetag.

Jag älskar den här bilden (fast den är lite grynig). Sandra är så fin där hon står rörd av den fina sången och med Thomas som håller om henne och tittar så ömt på henne.


Även den här tyckte jag blev så bra. Häftigt att jag lyckades fånga rosenbladen mitt i farten. Här ser vi även lite av Sandras fina gravida mage. Bebisen är planerad att anlända i mitten på november. Can´t wait!


Sen åkte vi hem till brudparet där en supergo buffé serverades. Det fanns både traditionell midsommar mat och även (till min stora glädje) lite annat gott tex kyckling i sweet and sour dressing.

Lilla pygme jag och bruden för dagen Sandra hemma i hennes trädgård.


Även den här gången hade jag i mitt nya löshår. Jag lockade det kvällen innan sen hjälpte mamma mig att sätta i det. Jag blev väldigt nöjd med hur det blev. Det blev inte lika högt på hjässan och lockarna höll hela dagen och kvällen. Den enda saken som blev sämre än hos frisören var att vi inte kunde gömma undan hårnålarna lika bra som hon gjorde. Men det var inget som störde alls.

Här ser man det lite mer från sidan och jag måste säga att jag blev jättenöjd med håret. Tom Sandra som sett mig så sent som för en månad sen trodde först att det var mitt eget hår. Alla, tjejerna iaf, tyckte att mina lockar var väldigt tjusiga :-) Det var även jättekul att träffa H igen (hon i de fina, färgglada kläderna). Jag har inte träffat henne sen hon och hennes man flyttade upp till den stora huvudstaden.  


Avslutningsvis måste jag säga att jag var jätteglad och nöjd efter båda bröllopen och jag hoppas och tror att brudparen var lika nöjda de.